Přejít k navigační liště

Zdroják » Konference Junior Internet 2012 – letos v novém

Konference Junior Internet 2012 – letos v novém

Články Nezařazené ‐

V sobotu 17.3.2012 proběhne konference 13. ročníku soutěže Junior Internet. Nově se bude konat v prostorech VŠE na Žižkově. Dalším novým prvkem je pozvání finalistů, jejichž presentaci v dopoledním bloku zhodnotí odborná porota.

Ta je letos tvořena ze samých zvučných jmen – David Grudl, Jiří Tvrdek, Vít Vrba a Honza Tichý.

Odpolední blok bude tvořený diskuzním panelem, jednak v rámci zmíněné poroty; jednak s minulými vítězi soutěže Junior Internet. I tyto účastníky jistě znáte – Jan Řežáb, Jakub Rož, David Šmehlík a Zdeněk Cendra. V dalším odpoledním programu se můžeme těšit mimo jiné na “průlet technologiemi” od Jakuba Nešetřila, vystoupení Petra Kováčika z tuzemského největšího agregátoru slev skrz.cz či příspěvek od Robina Razsky.

Konference začne v 9:30 a skončí okolo 17:00. Vstup na konferenci je zdarma, včetně chutného oběda v restauraci akademického klubu. Kapacita konference je však omezena, proto v případě zájmu o vstup prosíme o vyplnění závazné přihlášky.

Další informace, stejně jako podrobný program, najdete na stránkách projektu www.juniorinter­net.cz.

Projekt Junior Internet, který je určen pro mladé tvůrce do 18 let, organizují sami mladí lidé (sdružení v neziskové organizaci Together Czech Republic). Partnery projektu jsou Nadace Vodafone, Soukromá střední škola výpočetní techniky a Mezinárodní višegrádský fond. Ceny do soutěží věnovali společnosti Pixmac, WebExpo, Medio Akademie, SuperHosting a HyperMedia. Mediálními partnery projektu jsou servery Lupa.cz, Zdroják.cz, Root.cz, Internet Info, programujte.com, Studio STA a WebExpo.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.