Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Počítačoví odborníci budou přednášet studentům v Havlíčkově Brodě

Počítačoví odborníci budou přednášet studentům v Havlíčkově Brodě

Články PR Články

O víkendu 10. a 11. října se v Havlíčkově Brodě na Obchodní akademii a hotelové škole koná studentský seminář pro webdesignéry a zájemce o tvorbu internetových stránek.

Nálepky:

Studentům budou přednášet profesionálové a odborníci z praxe, kteří je naučí základům tvorby webových stránek, osvětlí marketingové strategie a seznámí je s nejnovějšími trendy v informačních technologiích.

„Chceme studentům nabídnout další možnosti vzdělávání v oblasti marketingu, internetu, tvorby webových stránek a ukázat jim nové trendy v těchto oblastech. Podíváme se na webové prezentace z pohledu klientů, budeme se věnovat animacím a dalším věcem, které souvisejí s internetem,“ přibližuje jeden z organizátorů, Ondřej Nádvorník, a dodává, že zájem o programování a tvorbu stránek je mezi mladými lidmi stále větší, ale školy jim nedokážou nabídnout odpovídající lektory a zázemí.

Dvoudenní kurz se skládá z několika seminářů, které jsou tematicky zaměřené. Štěpán Bechynský ze společnosti Microsoft bude věnovat seminář základům tvorby internetových stránek a multimediálním prvkům na nich. Specialista na on-line marketing Július Hájek se zaměří na tzv. životní cyklus projektů, což je řízení projektu od jeho zadání až po konečný produkt a komunikaci se zákazníkem. Obsahem semináře Jaromíra Nechranického bude studenty naučit základy jazyka PowerShell, který je využíván na internetu.

„V současné době je i na trhu práce zájem o kvalifikované mladé lidi, kteří zvládnou připravit webové prezentace se vším všudy. Vzdělávací kurzy jsou pro studenty příliš drahé, proto jsme připravili semináře speciálně zaměřené pro tyto zájemce tak, aby za ně nemuseli platit. Cílem je rozšířit jim obzory a pomoci jim při startu jejich počítačové kariéry,“ vysvětluje Michal Kandr, který se podílí na organizaci a zároveň lektoruje část týkající se internetových znaků a výrazů.  

Zájemci se mohou hlásit na webových stránkách www.studentske-seminare.cz. Organizátoři pro velký zájem už nyní připravují další semináře s podobným zaměřením a jednají s partnery, aby i pokračování kurzů bylo zadarmo.

Eva Fruhwirtová

Kontakty:

Michal Kandr                                          Ondřej Nádvorník

e-mail:    michal@kandr.name                   e-mail:    o.nadvornik@yahoo.com

mobil:     +420 732409 275                      mobil:     +420 773 246 248

www.centrumvysocina.cz

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.