Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » Soutěž API Mashup Contest hledá české účastníky

Soutěž API Mashup Contest hledá české účastníky

Články Různé

Nálepky:

Máte internetový projekt, který mixuje API? Potřebujete mentora,  který vám poradí s marketingem? Chcete se zviditelnit a váš projekt rozvinout?  Přihlašte ho do konce listopadu do soutěže API Mashup Contest. Dostanete zpětnou vazbu od poroty složené ze zkušených hráčů na evropské internetové scéně.

Podzimní kolo API Mashup Contest navazuje na úspěch pražského jarního kola. “Jsem rád, že společnosti Google se soutěž líbí a rozhodla se stát se naším partnerem,” říká Pavel Čurda, zakladatel a organizátor soutěže. API od Google byly nejpoužívanějšími API v předchozím kole soutěže a to platí i obecně podle dat od Programmableweb. “Developeři milují API od Google, protože se dají snadno a jednoduše implementovat a použít,” říká Čurda.

API Mashup Contests probíhá po celý rok a je určený primárně pro developery ze středoevropského regionu, kteří se nebojí angličtiny.  “Byl jsem porotcem v minulém kole soutěže a sešly se tam zajímavé projekty. Střední Evropa má spoustu talentovaných developerů a podnikatelů. Věřím, že budeme hodnotit a mentorovat další projekty i v tomto kole,” říká David Dostal, ambasador soutěže pro Německo.

Cílem soutěže je dát autorům  dobrých internetových projektů (ideálně už ve fázi prototypu) využívajících nějaké API  možnost zhodnotit komerční potenciál od zkušených investorů a podnikatelů, kteří také poskytnou rady kam projekt dál směrovat. Kromě toho vám pomůžeme získat chybějící členy do týmu a mentory z oblastí, které potřebujete. Dáme vám seznamy lidí a vy si vyberete.

Kromě toho jsou pro 5 nejlepších projektů připraveny ceny, převážně online nástroje, které vám pomohou posunout váš byznys dál. Tyto projekty dostanou i mediální podporu od našich partnerů.

Časový harmonogram:

  • Předložení projektu (1× A4 formulář) do 30/11/2011

  • Vyhlášení výsledků 10/12/ 2011

Zdroj: tisková zpráva

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.