Přejít k navigační liště

Zdroják » Tiskové zprávy » Veletrh WebExpo 2008 obdržel zvláštní cenu Křišťálové Lupy

Veletrh WebExpo 2008 obdržel zvláštní cenu Křišťálové Lupy

Články Tiskové zprávy

2. 12. 2008 Praha – Akce WebExpo 2008 si odnesla z třetího ročníku ankety Křišťálová Lupa – „Cena českého internetu“ zvláštní cenu poroty. Ta byla letos udělena poprvé. Jejím účelem je upozornit na zajímavé projekty, které se v průběhu roku objevily. Křišťálovou Lupu pořádá odborný server Lupa.cz ve spolupráci s portálem O’chutney patřící společnosti O2 Telefónica.

Nálepky:

WebExpo 2008 (www.webexpo.cz) byl první ročník největšího českého odborného veletrhu o internetu, který se uskutečnil 18. a 19. října v prostorách České zemědělské univerzity v Praze.

Veletrhu se zúčastnilo po oba víkendové dny 450 návštěvníků, kteří si vyslechli bezmála 50 odborných přednášek předních českých a slovenských programátorů, webdesignérů, marketingových specialistů a dalších odborníků. Rovněž se uskutečnily tzv. keynotes (klíčové přednášky) zajímavých hostů i ze zahraničí, diskusní kroužky na vybraná témata, firemní produktové přednášky a několik doprovodných společenských akcí.

Pořadatelé – agentura DvaNula a Katedra informačních technologií na PEF ČZU – zajistili úspěšnou akci, která měla mezi širokou odbornou veřejností pozitivní ohlas.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.