Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » DBArtisan pro databázi SQL Azure

DBArtisan pro databázi SQL Azure

Články Různé

[Tisková zpráva] Společnost Embarcadero oznamuje produkt DBArtisan pro databázi SQL Azure společnosti Microsoft. Nové zvláštní vydání pomůže organizacím rychle zvládnout nasazování do provozu a zjednodušit správu cloudových databází a aplikací.

Společnost Embarcadero, vedoucí dodavatel multiplatformních databázových nástrojů a vývojářského software, představila během vývojářské konference společnosti Microsoft zvláštní vydání nástroje DBArtisan for SQL Azure. Nástroj DBArtisan je administrační nástroj společnosti Embarcadero pro heterogenní databázová prostředí. Možnost vytažení schémat databází a nástroje pro jejich migraci umožní organizacím rychleji nasazovat do provozu cloudové aplikace a přenášet některé nebo všechny ze stávajících databázových schémat SQL Serveru pod databázi SQL Azure, novou cloudovou relační databázovou službu společnosti Microsoft.

DBArtisan je nástroj pro administraci databází navržený tak, aby jejich správcům pomohl maximalizovat dostupnost, výkon a bezpečnost jejich databází. Důsledná a sjednocená podpora všech významných databázových platforem dovolí organizacím používat jediný nástroj na správu všech databází. Kromě systému Microsoft SQL Server podporuje DBArtisan ještě databáze IBM® DB2® for LUW, DB2 for z/OS® a DB2 for OS/390, MySQL®, Oracle® a Sybase®. Jako pro všechny nástroje Embarcadero i pro DBArtisan platí, že je též obsažen v sadě nástrojů Embarcadero® All-Access™.

Časově omezená zkušební verze tohoto zvláštního vydání, která obsahuje plné verze nástrojů DBArtisan Standard Edition for SQL Server a DBArtisan for SQL Azure, je zdarma k dispozici ke stažení na adrese http://www.embarcadero.com/…rtisan/azure.

DBArtisan for SQL Azure se postará o základní databázovou administraci na úrovni schématu včetně správy objektů a možnosti jejich editace, možnost editace kódu SQL a zpřístupnění schémat, stejně tak jako nástroje pro převod dat z prostředí Microsoft SQL Server pod SQL Azure. Toto vydání produktu DBArtisan umožní podnikům vytvářet symetrické instalace využívající databázi SQL Azure na vlastních počítačích i v prostředí cloudů. Tím se sníží náklady na informační infrastrukturu a učité datové množiny se lépe zpřístupní uživatelům „zvenčí“, tedy mimo podnikovou infrastrukturu.

Jsme nadšeni, že produkt DBArtisan společnosti Embarcadero má jako cílovou platformu i Microsoft SQL Azure, první skutečně relační databázovou službu“, říká pan David Campbell, technik oddělení obchodních platforem u společnosti Microsoft Corp. „DBArtisan for SQL Azure od Embarcadera ohromně zjednoduší a zrychlí migraci dat a procesy správy těm zákazníkům, kteří si přejí nasazovat do provozu cloudová řešení používající SQL Azure.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.

Pocta C64

Za prvopočátek své programátorské kariéry vděčím počítači Commodore 64. Tehdy jsem genialitu návrhu nemohl docenit. Dnes dokážu lehce nahlédnout pod pokličku. Chtěl bych se o to s vámi podělit a vzdát mu hold.