Přejít k navigační liště

Zdroják » Tiskové zprávy » Doménám i webhostingu se v roce 2009 dařilo

Doménám i webhostingu se v roce 2009 dařilo

Články Tiskové zprávy

[Tisková zpráva] Hospodářské výsledky společnosti ACTIVE 24 za rok 2009 potvrdily předpověď, že všeobecný ekonomický útlum nemá na webhostingový a doménový byznys příliš velký vliv a prodeji těchto služeb se daří i krizi navzdory.

Nálepky:

Rok 2009 bylo pro společnost ACTIVE 24 úspěšný. V porovnání s rokem 2008 došlo v loňském roce k navýšení tržeb o 8 milionů Kč, tj. o 8,5%. Za rok 2009 vyprodukovala ACTIVE 24 čistý zisk po zdanění ve výši 13,4 milionů Kč, což představuje nárůst o 23% ve srovnání s rokem 2008.

Prodeje hostingu vzrostly o 8%, poptávka byla také tradičně po .CZ doménách, kde byl nárůst nových objednávek o 10% vetší,  opravdu velký nárůst zaznamenaly gTLD a zahraniční domény, kde byl nárůst ve srovnání s loňským rokem 35%.

Jak se ukazuje, internetové prezentace firem se stávají stále důležitější součástí komunikace a investice do internetu rostou v době, kdy je všeobecný tlak na efektivitu. Právě internet nabízí nejefektivnější a nejlépe měřitelný způsob komunikace. I přes tento fakt je ještě stále mnoho malých firem i živnostníků, kteří kouzlo internetu zatím neobjevili, a i zde je stále potenciál pro růst.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.