Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Druhý veletrh Jobs Dev – akcelerace vaší kariéry a osobního rozvoje

Druhý veletrh Jobs Dev – akcelerace vaší kariéry a osobního rozvoje

Články PR Články

Druhý ročník veletrhu pro seniorní programátory Jobs Dev 2018 s uplynulým rokem získává přesnější cíle na své i vaší cestě. A tu vám teď chci představit! Uskuteční se v Praze na Výstavišti Holešovice opět v sobotu 28. 4. Vstup je pro všechny zdarma.

Druhý ročník veletrhu pro seniorní programátory Jobs Dev 2018 s uplynulým rokem získává přesnější cíle na své i vaší cestě. A tu vám teď chci představit!

Uskuteční se v Praze na Výstavišti Holešovice opět v sobotu 28. 4. 2018. Vstup je pro všechny zdarma. Stačí se jen zdarma zaregistrovat na webu a potvrdit účast!

Co společně s vámi chceme dokázat

Současně je situace na trhu práce hodně špatná a většina lidí se nabídek a kontaktů s recruitery/personalisty spíše děsí a vyhýbá se jim, jak to jen jde. To ale v důsledku dopadá i na nás samotné programátory. Dobré HR vlastně funguje jako váš akcelerátor ve vašem profesním životě. Je to pro vás injekce inspirace, příležitostí a zajímavých kontaktů. Dobře pracující HR pracuje pro vás.

Za ten rok od prvního ročníku jsme došli k tomu pravému smyslu veletrhu. Je to pro nás podnítit programátory, aby se nepoddali aktuální špatném stavu náboru a oslovování, a sami se aktivně zajímali o svoji kariéru a místo na pracovním trhu. Tím vás chceme ve výsledku posunout jak odborně, tak osobně ve vaší kariéře. Proto vám veletrh nabídne:

Dostatek informací

Základním kamenem jsou informace, jak si člověk na současném trhu stojí, co umí, neumí, jaké jsou současné požadavky na skilly, technologie nebo i osobnosti lidí. V tom je veletrh ideálním místem, kde se přesně tohle dozvíte během jediného dne.

Inspiraci a motivaci

Inspirace a motivace jsou další důležitou složkou. Kromě veletrhu samotného plánujeme vše doplnit o pravidelná měsíční setkání, která se budou zaměřovat na přednášky o kariéře v developmentu. Přednášet zde budou jak lidé, kteří stojí na straně firem a lidi nabírají (HR, team leadři,..), tak přímo programátoři, kteří už za sebou skvělou kariéru mají a mohou ostatní inspirovat a dát praktické tipy. Setkání budou zdarma a budou probíhat každý měsíc ve večerních hodinách. Sledujte tedy náš web a FB stránku.

Hromada kontaktů a komunitních kolegů

Kontakty jsou třetím bodem, který opět řeší veletrh. Na tom si nepředáte kontakt s personalistou, ale přímo s programátorem dané firmy nebo lídrem programátorského týmu. K tomu zde bude zastoupení i jednotlivých programátorských komunit, kde je prostor pro navázání dalších kontaktů i mimo vaše zaměstnání.

Abychom, takto oslovili a inspirovali co nejvíce lidí, je naším cílem vybudovat z veletrhu jedno největších setkání programátorů v České republice. Aktuálně je vás registrováno přes 2 000 na našem webu. Pozitivní ohlasy, stejně jako naše nadšení do akce, kterou chceme přizpůsobovat a vylepšovat ku prospěchu vás, nasvědčují, že takový cíl může být splnitelný.

Pojďte do toho s námi, zastavte se v sobotu na veletrhu a sami si určete, kam vaše kariéra bude směřovat!

Partneři veletrhu

Partnery veletrhu jsou firmy ŠKODA AUTO, Ataccama, eMan a Techloop.io.

Chcete přijít a být tam také?

Pokud už jste registrování na webu jobsdev.cz, přihlaste se a zaškrtněte svoji účast na tomto ročníku. Na webu se můžete průběžně seznamovat s firmami a aktuálními pozice, které pak v dubnu na veletrhu potkáte.

Pokud registrovaní nejste, není nic snazšího než to udělat teď hned!

A nakonec si už jen poznamenejte sobotu 28. 4. 2018 do kalendáře a pozvěte i vaše kolegy nebo kamarády programátory! Dál nás sledujte kromě webu i na Facebooku a nejlépe přímo FB události veletrhu! A nezapomeňte, že za každé pozvání přátel na tuto událost, vám bůh odstraní jeden bug se zapomenutým středníkem!

A pokud sami nechcete zrovna přijít a jste ve skvělé firmě, nakopněte své kolegy z HR a pojďte na veletrh reprezentovat sami vaši domovskou firmu! Nebo jen o veletrhu řekněte na Facebooku přátelům!

www.jobsdev.cz

 

 

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.