Přejít k navigační liště

Zdroják » Jak zajistit prodeje své vlastní iPhone/iPad aplikace

Jak zajistit prodeje své vlastní iPhone/iPad aplikace

Články Nezařazené ‐

Snad asi každý nadšenec produktů nakousnutého jablka přemítal, jak pokud možno snadno a rychle vydělat na právě té své geniální myšlence. Námět na něco revolučního, co tady prostě ještě nikdy nebylo!

Do března 2011 se prodalo neuvěřitelných 108 miliónů iPhonů. Toto číslo násobeno 99 euro centů za prodej aplikace – no to by byla přece životní trefa! Tuhle moji skákající žvýkačku budou obdivovat a hlavně kupovat lidé na celém světě a stačí, když prodám pár desítek tisíc aplikací za euro, nebo dvě a budu milionář! Nebo že bych nechal lidi platit za to, aby pomohli zraněnému ptáčkovi se zlámaným křídlem. Mohlo by se to třeba jmenovat iSafe! Každý přece přispěje pár centů, aby to moje virtuální zvířátko netrpělo! Podobných aplikací myslím zná každý z nás dost a dost. Jenže realita je, jak už to tak bývá, trochu jiná.

Skákajících žvýkaček různého druhu a „prdítek“ je Apple App Store plný k prasknutí. Neuvěřitelných 350 000 aplikací má již svou pozici v Apple App Store danou. Ano, existují i smysluplné aplikace, které svým tvůrcům kýžené výdělky přinesly. Na druhou stranu je mnoho těch, kteří přípravu a podporu podcenili. Není divu, dodat kvalitně zpracovaný záměr je náročné, zejména v případě, kdy člověk pracuje sám na sebe. A skutečně si tím jen realizuje svůj malý sen. 

O to větší překvapení nastává v případě, kdy Apple vydá onu aplikaci jindy, než bylo předpokládáno nebo prostě chyběla potřebná zkušenost. První šance je jen jedna a při vydání nových aplikací to platí dvojnásob. Pokud má aplikace prorazit, tak by měli její autoři investovat nemalé finanční prostředky do podpory již při samotném začátku, jinak brzy zaniknou s dalšími dny a záplavou novinek v dané kategorii. Kloubí se tak nejen nezbytné technické dovednosti každého vývojáře v iOS, ale také zkušenosti v obchodě a marketingu. Při správném namíchání koktejlu skvělé myšlenky, precizního provedení, nejvhodnějšího marketingového mixu a obchodní strategie se úspěch dostaví.

Společnost Integrated Innovations se specializuje nejen na vlastní vývoj iPhone a iPad aplikací, ale také na marketingovou podporu a obchodních strategii projektů nově vznikajících. Úzké místo uvedení aplikace na trh je tím odstraněno a kýžený výdělek garantován. Integrated Innovations spolupracuje přímo se samotnými vývojáři iOS aplikací kterým pomáhá minimalizovat riziko ztraceného času při vývoji. V současnosti jsou všichni tito začínající nebo i zkušení programátoři vítáni! Stačí vyplnit tento kontaktní formulář http://www.int-innovations.com/con­tact.html a počkat na první kontaktní telefonát.

P.S.: Máme také zájem o iOS vývojáře kteří mají volnou kapacitu a mohli by pro Integrated Innovations pracovat na částečný / plný úvazek.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.