Přejít k navigační liště

Zdroják » Konference Junior Internet 2012 – letos v novém

Konference Junior Internet 2012 – letos v novém

Články Nezařazené ‐

V sobotu 17.3.2012 proběhne konference 13. ročníku soutěže Junior Internet. Nově se bude konat v prostorech VŠE na Žižkově. Dalším novým prvkem je pozvání finalistů, jejichž presentaci v dopoledním bloku zhodnotí odborná porota.

Ta je letos tvořena ze samých zvučných jmen – David Grudl, Jiří Tvrdek, Vít Vrba a Honza Tichý.

Odpolední blok bude tvořený diskuzním panelem, jednak v rámci zmíněné poroty; jednak s minulými vítězi soutěže Junior Internet. I tyto účastníky jistě znáte – Jan Řežáb, Jakub Rož, David Šmehlík a Zdeněk Cendra. V dalším odpoledním programu se můžeme těšit mimo jiné na “průlet technologiemi” od Jakuba Nešetřila, vystoupení Petra Kováčika z tuzemského největšího agregátoru slev skrz.cz či příspěvek od Robina Razsky.

Konference začne v 9:30 a skončí okolo 17:00. Vstup na konferenci je zdarma, včetně chutného oběda v restauraci akademického klubu. Kapacita konference je však omezena, proto v případě zájmu o vstup prosíme o vyplnění závazné přihlášky.

Další informace, stejně jako podrobný program, najdete na stránkách projektu www.juniorinter­net.cz.

Projekt Junior Internet, který je určen pro mladé tvůrce do 18 let, organizují sami mladí lidé (sdružení v neziskové organizaci Together Czech Republic). Partnery projektu jsou Nadace Vodafone, Soukromá střední škola výpočetní techniky a Mezinárodní višegrádský fond. Ceny do soutěží věnovali společnosti Pixmac, WebExpo, Medio Akademie, SuperHosting a HyperMedia. Mediálními partnery projektu jsou servery Lupa.cz, Zdroják.cz, Root.cz, Internet Info, programujte.com, Studio STA a WebExpo.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.

Pocta C64

Za prvopočátek své programátorské kariéry vděčím počítači Commodore 64. Tehdy jsem genialitu návrhu nemohl docenit. Dnes dokážu lehce nahlédnout pod pokličku. Chtěl bych se o to s vámi podělit a vzdát mu hold.