Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Praha se chystá na největší akci pro vývojáře – konferenci Microsoft Build

Praha se chystá na největší akci pro vývojáře – konferenci Microsoft Build

Články PR Články

Pražský klub SaSaZu hlásí vyprodáno! 5. června zde Microsoft bude prezentovat novinky několika stovkám vývojářů, kteří se mohli zdarma registrovat.

Nálepky:

O českou zastávku Microsoft Build je obrovský zájem. Konference byla zcela „vyprodána“ během několika hodin. Není divu, proslulá konference se tradičně koná každý rok v USA a do České republiky letos zavítá poprvé. Navíc proběhne ve vyhlášeném pražském podniku SaSaZu a pro všechny účastníky je registrace zdarma. Jestli nepatříte mezi šťastlivce, kteří budou přímo v centru dění, můžete se těšit alespoň na záznam akce.

Na konferenci vystoupí osobně Pete Brown, Jeff Burtoft a David Rousset ze společnosti Microsoft. Build pokryje tematicky platformu Microsoft z pohledu vývojáře. K vidění budou vývojářské novinky pro Windows 10, Azure, Office 365 a mnoho dalšího. Účastníci uvidí příklady kódu a nové možnosti platformy Windows 10, multiplatformní vývoj pomocí Microsoft nástrojů, možnosti vývoje nad sjednoceným Office 365 API a další. Představeny budou i nové služby pro zpracování dat, jako je Azure Data Lakes, Azure Machine Learning apod. Součástí programu bude stylové občerstvení, otevřená diskuze i čas strávený přímo s inženýry z americké centrály Microsoft. Více na prague.build15.com.

ms-build

Nestihli jste se registrovat? Nevadí! Microsoft nabízí zájemcům o čerstvé informace i souhrn z americké konference Build a řadu bezplatných technických kurzů v rámci svého výukového portálu Microsoft Virtual Academy. Na portále můžete najít např. tyto kurzy:

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.