Přejít k navigační liště

Zdroják » Microsoft Developer Days 2008

Microsoft Developer Days 2008

Články Nezařazené ‐

Vážení vývojáři, IT odborníci, partneři a studenti, rádi bychom vás pozvali na konferenci Microsoft Developer Days 2008 věnovanou trendům v moderních technologiích pro tvorbu uživatelského rozhraní. Představíme vám nejnovější platformy, na kterých je možné vytvářet působivá a efektivní uživatelská rozhraní pro webové i klientské aplikace – Silverlight 2 a Windows Presentation Foundation. Ve speciální části se budeme věnovat i důležitým informacím o prohlížeči Internet Explorer 8.

Seznámíme vás se základy těchto technologií a nebudou chybět ani příklady a ukázkové aplikace. Hlavní část konference bude zaměřena na Silverlight 2 jako na webovou platformu pro design, tvorbu a nasazení multiplatformních a multiprohlížečových aplikací s pokročilými ovládacími prvky, propojením s daty a pohodlnou distribucí.

Na konferencích Developer Days 2008 budou v České republice komplexně představeny nové technologie a nástroje firmy Microsoft pro tvorbu interaktivních a multimediálních webových aplikací nové generace. Seznámíte se s programováním aplikací pomocí technologie Silverlight 2, dozvíte se, co nového přinesl .NET Framework 3.5 SP 1 a jaké novinky vývojářům přinese Internet Explorer 8. Podívejte se na program konference.

Zaměření konference

Konference je určena pro vývojáře webových i klientských aplikací, designéry a další členy vývojářských týmů. Jednotlivé prezentace budou předneseny zkušenými odborníky z české a slovenské pobočky Microsoft. Důležitá část konference bude zaměřena na poskytnutí informací o postupech při tvorbě moderních aplikací. Vynasnažíme se, abyste v průběhu konference získali nejen technologický přehled, ale i užitečné tipy pro pokročilý vývoj, a aby každá přednáška přinesla něco zajímavého zkušeným vývojářům i začátečníkům.

Co si odnesete

  • DVD z konference s užitečnými zdroji pro vývoj
  • Brožuru exkluzivně uvedenou na konferenci Microsoft Developer Days 2008
  • Možnost získat ve slosování Xbox a další hodnotné ceny

Přihlášení na konferenci

Na konferenci je umožněn vstup zdarma všem účastníkům, kteří jsou předem registrováni. Pokud se chcete zúčastnit a mít zaručeno své místo, vyberte si město a termín a zaregistrujte se co nejdříve. Přednostně se registrujte do Brna a Ostravy, termín v Praze je v tuto chvíli již zaplněn.

Brno, 3. 11. 2008

Adresa: Kulturní dům Rubín, Makovského náměstí 3, Brno – Žabovřesky
GPS: N 49° 13.112 E 16° 34.574
Doprava MHD: Trolejbus č. 34, 36, x25 – zastávka Makovského náměstí. Trolejbus č. 30 – zastávka Přívrat. Autobus č. 67, 84, 44 – zastávka Přívrat
Mapa umístění
Registrujte se

Ostrava, 4. 11. 2008

Adresa: VŠB – Technická univerzita, Nová Aula, 17. listopadu 15, Ostrava-Poruba
Doprava MHD: Tramvaj č. 7, 8, 17, výstupní zastávka Areál VŠB
Parkoviště: ZDARMA u Auly, vjezd zezadu od Fakultní nemocnice
Mapa umístění
Registrujte se

Praha, 7. 11. 2008 (v tuto chvíli již naplněn)

Adresa: Kulturní dům Vltavská, Bubenská 1, Praha 7
Doprava MHD: metro trasa C, zastávka Vltavská
Parkoviště: Omezená možnost parkování v přilehlých ulicích, doporučujeme využít dopravu MHD
Mapa umístění
Registrujte se

Přímý přenos

Pokud nemáte možnost zúčastnit se Developer Days 2008 osobně, bude pro vás zajištěn živý přenos 4. 11. z Ostravy.

Těšíme se na setkání s vámi.

Jiří Burian
Developer Group PM
Microsoft Česká republika

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.