Přejít k navigační liště

Zdroják » Tiskové zprávy » Microsoft představí budoucnost webu na své první on-line konferenci

Microsoft představí budoucnost webu na své první on-line konferenci

Články Tiskové zprávy

Praha 5. listopad 2008 – VORT-EX 08 prozradí více o nejnovějších webových technologiích z dílny Microsoftu

Nálepky:

Ve dnech 18. a 19. listopadu 2008 pořádá společnost Microsoft on-line konferenci s názvem VORT-EX 08, na které představí své nejnovější webové technologie. Pro všechny zájemce z řad vývojářů, web designérů, studentů a příznivců internetu ze střední a východní Evropy bude připraveno 25 on-line prezentací zaměřených například na nový operační systém Windows Azure, technologie Ajax, IE8, IIS7, koncept Software + Services, tvorbu uživatelských rozhraní a aplikací pro mobilní zařízení. Stranou nezůstanou ani témata jako využití internetu pro marketingové aktivity, použití technologie Silverlight a vývoj nových verzí prohlížeče Internet Explorer. Prezentovány budou dále také úspěšné projekty českých firem Devmasters, Symbio a VBnet.

Konference VORT-EX 08 (Virtual Online Remix – Total EXperience!) probíhá v anglickém jazyce a mohou se jí zúčastnit všichni zájemci, kteří se předem zaregistrují na https://www.mi­crosoft.com/cze/e­vents/VortEx/. Na těchto stránkách je také k dispozici podrobný program jednotlivých prezentací. Všichni účastníci dostanou navíc zdarma ke stažení Windows Server 2008 Web Edition, systém určený pro správu webových aplikací, stránek a XML služeb.

O společnosti Microsoft

Společnost Microsoft (nasdaq „MSFT“) byla založena v roce 1975 a je světovým lídrem v poskytování softwaru, služeb a řešení, které pomáhají lidem a firmám po celém světě plně realizovat jejich potenciál.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.