Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Patříte mezi odborníky na Linux? Šance pro čtenáře Zdrojáku

Patříte mezi odborníky na Linux? Šance pro čtenáře Zdrojáku

Články PR Články

Velký nábor linuxových administrátorů v prvním pololetí tohoto roku chystá společnost VSHosting působící na českém a slovenském trhu v oblasti zajištění provozu velkých a známých internetových projektů.

Nálepky:

VSHosting se statusem telekomunikačního operátora zajišťuje provoz stovek internetových serverů s vlastní páteřní sítí vybudovanou na síťových prvcích Cisco s přímým přístupem do NIX.CZ, SIX.SK a k tranzitním operátorům.

Různorodá práce se zajímavými technologiemi není pro linuxové experty, kteří se rozhodnou rozšířit tým firmy VSHosting, jedinou výhodou. Rozsáhlý školicí systém VSHostingu umožňuje neustálé odborné zdokonalování každého technického pracovníka. Uplatnění u VSHostingu najdou i mladí lidé s výbornou znalostí Linuxu, kteří měli doposud Linux či správu serveru pouze jako svůj koníček a rádi by jej proměnili i ve své povolání.

Technické oddělení VSHostingu se nachází přímo v budově nejmodernějšího datového centra v ČR. 

Pro zájemce, kteří se chtějí zúčastnit výběrového řízení na místa nových linuxových specialistů, a rozšířit tak tým VSHostingu, je k dispozici e-mailový kontakt prace@vshostin­g.cz. Na této adrese přijímáme životopisy kandidátů, které budeme ohledně dalšího postupu obratem kontaktovat. Uplatnění najdou u VSHosting i programátoři pro technologii PHP, MySQL a PostgreSQL.

O společnosti VSHosting

VSHosting je mladá dynamická společnost, která vznikla v roce 2006 jako poskytovatel hostingových služeb. Postupem času se společnost vyprofilovala jako poskytovatel komplexních serverových služeb včetně administrace serverů, která zajišťuje provoz stovkám velkých a známých internetových projektů a projektů s velkou návštěvností. V současné době působí VSHosting na území České republiky a Slovenské republiky.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.

Pocta C64

Za prvopočátek své programátorské kariéry vděčím počítači Commodore 64. Tehdy jsem genialitu návrhu nemohl docenit. Dnes dokážu lehce nahlédnout pod pokličku. Chtěl bych se o to s vámi podělit a vzdát mu hold.