Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Poslední šance se zadarmo registrovat na DevFest

Poslední šance se zadarmo registrovat na DevFest

Články PR Články

Co děláte v sobotu 23. listopadu? A nedáte raději přednost poctivému vývojářskému festivalu? DevFest Praha 2013, den plný technologií, zážitků, networkingu, přednášek a kódu (v uvedeném pořadí), uzavírá své registrace již 7. 11.

Registrace je povinná, vstup je úplně zadarmo.  -Registrovat se-

Webová bezpečnost, interní systémy Googlu, programovací jazyky Dart a Lua, vývoj pro Chrome, tipy a triky na Android development, Open Source komunity či grafové databáze, to jsou jen některá témata, o kterých se bude společně se s českými zahraničními speakery speakery na DevFestu diskutovat.

A protože festival není ani zdaleka jen o přednáškách, těšit se můžete i na letos zvlášť bohatou FESTovou část programu. V Retro Gaming Roomu si na své přijdou především vyznavači a pamětníci dnes již klasických her. Osahat a vyzkoušet si budete moci i pár velmi netradičních periférií současnosti (a možná i budoucnosti). A pár dalších kousků pro vás mají organizátoři z GUG.cz a českého Googlu ještě v záloze.

Pokud navíc máte nadějnou aplikaci a chcete se s ní pochlubit, získat publicitu a trochu té zpětné vazby, můžete se přihlásit na GUG Camp – soutěžní přehlídku uživatelských aplikací, kde jedinou podmínkou účasti je použití jakékoliv Google technologie. Přihlásit se můžete rovněž do FightClubu, což je real-time souboj vývojářů mobilních aplikací. V jedné místnosti proti sobě stojí dva týmy, dvě platformy, jedno zadání a jeden časový limit. Každý tým má jeden notebook a jeden projektor. V reálném čase, přímo před vašimi zraky, vytváří oba týmy mobilní aplikaci.

Více informací a registraci najdete na webu www.DevFest.cz nebo na G+ kanále GUG.cz.

Tak přijďte na DevFest strávit jeden den. Jeden den od vývojářů pro vývojáře.

Registrace je povinná, vstup je úplně zadarmo.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
2 Komentářů
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
credo

Nevidím na webu program, resp. témata přednášek – pouze jména přednášejících. O čem ta akce bude?

credo

Nechce se mi moc přihlašovat na akci, na kterou ještě není zveřejněn program (ať hledám, jak hledám, nemůžu najít). Bude možné se potom případně odhlásit, nebo je přihláška závazná? Vím, že je zadarmo, ale nechci případně blokovat místo.

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.