Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » Právě vyšlo: Knižní nabídka za červenec

Právě vyšlo: Knižní nabídka za červenec

Články Různé

Ačkoli jsou prázdniny a mnozí z nás dávají přednost lehčí literatuře k vodě, pojďme se podívat, co v prvním prázdninovém měsíci nabídla nakladatelství webdesignérům, programátorům a vývojářům webových aplikací. V nabídce nalezneme například tituly o redakčních systémech či o RIA technologiích.

Nálepky:

Začneme, jako už tradičně, nabídkou českých knih. CPress v červenci nabízí knihu ASP.NET 3.5 v jazycích C# a VB.NET. Microsoft sice zrovna vydal Expression Studio ve verzi 3, ale i tak může být užitečná učebnice Microsoft Expression Web 2. Zoner přichází s knihou WordPress – efektivní publikování na webu či Silverlight – datové služby. Nakladatelství Grada vydalo kompletního průvodce světem HTML a CSS s jednoznačným názvem: HTML, XHTML a CSS.

V angličtině je nabídka, jako už tradičně, podstatně bohatší. Rozdělíme si ji do skupin

Redakční systémy a spol.

V červenci vyšlo několik knih, které se věnují známým redakčním systémům či e-shopu Magento.

RIA technologie

Od každé RIA technologie hezky po jedné knize.

HTML a CSS

Knihovny a frameworky

Jazyky

Ostatní

Nabídka knih za červenec je tedy poměrně bohatá. Pokud jste si přesto nevybrali, nevadí – už za měsíc přijde další várka nových knih…

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ladislav Thon

Kromě jiného vyšla i Beautiful Data, to vypadá velmi pěkně.

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.