Přejít k navigační liště

Zdroják » Mobilní vývoj » Rune Legend – původní česká hra pro Windows Phone 7

Rune Legend – původní česká hra pro Windows Phone 7

Články Mobilní vývoj

[Tisková zpráva] Vývojářské studio Dreadlocks vydalo hru Rune Legend. Rune Legend je chytlavým spojením originálních puzzlů s pečlivě prokreslenou grafikou a silného příběhu inspirovaného severskými mýty. Hra je určena pro mobilní platformu Windows Phone 7 a chystá se její přeportování na další platformy.

Hraní

Rune Legend je puzzle založený na principu skládání kamenů různého tvaru do nabízených herních plánů. Jednoduchost herního principu a přirozené ovládání jsou vhodné pro široké publikum hráčů i nehráčů bez ohledu na věk či nabyté zkušenosti s chytrými telefony. Skládání plánů procvičuje hráčskou fantasii a rozvíjí prostorovou představivost.

Aplikace obsahuje několik herních módů různého zaměření, mezi kterými je možné volně přecházet. Hráči tak dostávají možnost do velké míry určovat herní náplň. Záleží jen na nich, jestli se vydají po stopách příběhu objevovat dávná tajemství run, nebo potrápí své mozkové závity přemýšlivou hrou na minimální počet tahů. Akčnějším povahám může naopak vyhovovat svižnější hra na rychlost skládání, nebo výzva přátel v multiplayeru.

Příběh

Příběh odehrávající se na pozadí vychází podobně jako stylizace ze severských legend. Rune Legend hráče pasuje do role následovníků boha Odina. Provede je několika fantaskními světy, aby při pátrání po ztracené moudrosti ukryté uvnitř magických run.

Příběh je vyprávěn prostřednictvím detailně prokreslených obrazových výjevů znázorňující bájná místa i postavy známé severských mýtů. Dojde na setkání s bájným stromem Yggdrasilem, vševědoucími Nornami, nebo moudrým obrem Mimirem. Na konec cesty však dokážou dojít pouze ti nejstatečnější.

Features

  • Jednoduchý, ale chytlavý herní princip
  • 6 různých herních módů s desítkami úrovní
  • Nekonečný mód s generovaným obsahem
  • Volně nastavitelná obtížnost hraní
  • Epický příběh inspirovaný severskými legendami
  • 24 kolektovatelných runových kamenů s magickou mocí
  • Komplexní systém nápovědy s hinty
  • Detailní ručně kreslená grafika
  • Vtipné vsuvky pro pobavení
  • 9 jazyků

O autorech

Rune Legend vytvořilo české studio Dreadlocks Ltd. Studio bylo založeno v červenci 2011 sedmi původními členy nezávislého týmu Dreadlocks. Věnuje se tvorbě interaktivní zábavy pro široké spektrum platforem zahrnující PC, Windows Phone 7, iOS, XBOX 360 nebo Android.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.