Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Studujte zdarma na Microsoft Virtual Academy

Studujte zdarma na Microsoft Virtual Academy

Články PR Články

Chcete se neustále zdokonalovat ve svých IT znalostech a získat cenné zkušenosti pro svou kariéru? Zapojte se do Microsoft Virtual Academy, kde najdete ucelené výukové kurzy, a kde si můžete výuku naplánovat. Na webu MVA najdete řadu online školení pro IT odborníky a vývojáře, za jejichž dokončení získáte certifikát.

MVA nabízí kombinaci natočených kurzů a živě vysílaných událostí. Při živých školeních, mezi které patří „Jump Start“ a „MVA Live Q&A“, můžete komunikovat s odborníky i posluchači z celého světa. Instruktoři, kteří kurz vedou, vám v chatu odpoví na dotazy okamžitě.

Ve svém profilu můžete sledovat své dokončené kurzy a porovnávat svůj postup s účastníky z celého světa. Objevte a vyzkoušejte si nové technologie prostřednictvím online kurzů s tématy Windows Server, System Center, Windows 8, Office 365, Microsoft Azure a virtualizační řešení.

Kurzy jsou k dispozici ve více jazycích včetně češtiny. V češtině najdete například Začínáme s Microsoft Azure a hybridním cloudem (kurz určený IT profesionálům, které zajímá cloudová služba Microsoft Azure a rádi by ji začali používat), Nasazujeme Windows 8.1 (jak nasadit Windows 8.1 v podnikové síti) a Začínáme s administrací Office 365 (jak úspěšně zvládnout administraci Office 365).

Širší nabídka kurzů je samozřejmě v angličtině, z nejnovějších vybíráme Developing Microsoft Azure Solutions, Developing Universal Windows Apps with HTML and JavaScript Jump Start, Developing 2D & 3D Games with Unity for Windows Jump Start, Hybrid Cloud Websites, Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications Jump Start, Windows Store Apps with HTML5 Refresh Jump Start, Essentials of Developing Windows Store Apps using C# Jump Start, Developing Windows Azure and Web Services Jump Start nebo PHP for Azure.

mva-400

Vývojáři, kteří se chtějí naučit vytvářet aplikace, mohou využít online kurzy např. s tématy vývoj aplikací pro Windows a Windows Phone, HTML5, C#, C++, a mnoho dalších.

Mezi aktuálně nejoblíbenější kurzy patří: Windows Server 2016: Virtualization Deep Dive, What’s New in Windows® 10, What’s New in Windows® 10, Data Science and Machine Learning Essentials nebo Deep Dive into Azure Resource Manager Scenarios and Patterns.

Neváhejte a zapojte se do Microsoft Virtual Academy, protože úspěšní IT odborníci se nikdy nepřestanou učit a nové technologie se nikdy nepřestanou vyvíjet. MVA je navíc otevřena nápadům svých „studentů“, takže pokud nenajdete nějaké téma, které vás zajímá, můžete si o něj napsat.

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.