Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Techloop.io představuje unikátní řešení v IT náboru

Techloop.io představuje unikátní řešení v IT náboru

Články PR Články

Společnost Techloop představuje nové revoluční řešení pro software developery, kteří uvažují o změně zaměstnání. Dnešním dnem spouští virtuální trh práce, kde se budou potkávat vývojáři softwaru přímo s firmami, které tyto talenty hledají. Zájemci o práci mohou vystupovat anonymně a budou mít plnou kontrolu nad celým procesem. Navíc, při akceptování pracovní nabídky přes Techloop.io získají 20 tisíc Kč.

V současné době je na českém trhu velká poptávka po zaměstnancích v oblasti vývoje softwaru. Techloop reaguje na tento přetlak spuštěním webových stránek, které simulují pracovní trh. Zájemce o novou práci si zde vytvoří svůj online profil s detailními informacemi o kvalifikaci a praxi a dále už jen vybírá z příchozích nabídek. V celém procesu může vystupovat zcela anonymně a má nad ním plnou kontrolu. Dalším výrazným benefitem je znalost finančního ohodnocení již v prvním kroku, což je v běžném přijímacím řízení zcela netypické. Pokud uživatel pracovní nabídku prostřednictvím Techloop.io přijme, získá bonus ve výši 20 tisíc Kč.

https://www.youtube.com/watch?v=rn5_0Py1hlA

„Techloop přináší revoluční změnu do způsobu získávání zaměstnanců v oblasti IT. Z našich zkušeností víme, že se vývojáři cítí často manipulováni do přijetí pracovních nabídek ze strany personálních agentur, které pouze chtějí dostat svoji provizi. Naším cílem je poskytnout jim transparentní, objektivní prostředí, ve kterém mají celý proces plně pod kontrolou,“ říká Joao Duarte, spoluzakladatel společnosti Techloop.

Mezi další požadavky vývojářů patří znalost firemní kultury a pracovního prostředí. Tento fakt se většinou uchazeči dozvídají pouze od známých, kteří již ve firmě pracují. Techloop dává společnostem prostor ke své prezentaci a možnost potencionální zaměstnance poutavě zaujmout.

„Nechali jsme se inspirovat podobným modelem, který funguje v zahraničí. Za tři roky od jeho spuštění, se stal předním náborovým nástrojem pověstné Silicon Valley, s více než 2000 firmami, které jej využívají. Věříme, že toto je budoucnost v získávání kvalitních spolupracovníků a jsme si jisti, že ji ocení zejména IT profesionálové, kteří mají svá specifika. Jsme přesvědčeni, že se tento vysoce efektivní nástroj, který šetří čas i peníze oběma stranám, bude těšit stejné oblibě v České republice,“ říká další ze spoluzakladatelů, Jiří Fabián.

Mezi společnosti, které prostředí Techloop.io pro hledání IT talentů již využívají, patří například Y Soft, GMC, Vendavo či úspěšný český startup Skypicker.

Techloop.io má ambici být živým místem kde se setkávají nejen vývojáři a firmy, ale také developeři navzájem. Připravuje proto pravidelné soutěže v programování. Tato oblíbená zábava IT komunity, jim umožní zdokonalit si své dovednosti a poměřit síly s ostatními uživateli.

Cena za využití prostředí Techloop je pro vývojáře zcela zdarma. Firmy si mohou vybrat z různých platebních schémat, které jsou výrazně levnější než u běžných personálních agentur. Toto finanční nastavení umožňuje i zapojení firem s nízkým rozpočtem, které získají stejné podmínky jako velké IT korporace a mohou jim konkurovat.

Kontakty

Paul Cooper
Spoluzakladatel
Techloop.io
e: paul@techloop.io
t: +420 776 494 567

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.