Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » Webnode otvírá API

Webnode otvírá API

Články Různé

[Tisková zpráva] Provozujete webovou službu a hledáte nové možnosti, jak své služby nabídnout uživatelům? Zkuste je poskytnout jako widget, třeba u Webnode. Webnode otevřelo své API pro provozovatele dalších webových služeb, které umožňuje rychlé a jednoduché vkládání widgetů a jiného obsahu do stránek vytvořených uživateli Webnode.

Uživatelé Webnode, nástroje na snadnou tvorbu webových stránek zdarma, jsou zvyklí na pokročilé funkce a široké možnosti přizpůsobení, které jim systém nabízí. Rozšíření o miniaplikace (widgety) a obsah třetích stran je hojně využívanou funkcí, kterou Webnode nyní podpoří otevřením API pro vývojáře. Provozovatelům webových služeb se nyní otevírá část API, která umožní nabídnout jejich návštěvníkům přímé a jednoduché vkládání obsahu a mini aplikací přímo do stránek v systému Webnode.

„Spolupráce s Webnode je perfektní. Když jsem poprvé Webnode kontaktoval, rychle jsme se dohodli a záleželo pak už jen na mě, jak rychle Blueboard.cz s Webnode propojíme. Nyní už spolupracujeme více než rok a vše funguje bez problémů,“ řekl Jiří Zralý z Blueboard.cz, který je API partnerem a uživatelům Webnode nabízí bohatou nabídku vlastních mini aplikací. Dalším partnerem je například i slovenský Zoznam.sk, který umožňuje uživatelům vkládat videa z free.zoznam.sk do vlastních stránek na meu.zoznam.sk běžícím na systému Webnode.

Nabídnout sdílení a vkládání obsahu do Webnode umožní provozovatelům webových služeb oslovit statisíce uživatelů systému a ještě řádově víc návštěvníků jejich stránek. Bohaté možnosti přizpůsobení jsou u našich uživatelů velmi oblíbené a vyhledávané, což dává značný prostor pro oslovení potencionálních uživatelů a umožnit jim jednodušší manipulaci s mini aplikacemi i obsahem. Pro kvalitní a oblíbené aplikace je zde navíc i možnost získat místo v přímém výběru z nabídky v administraci Webnode.

Další využití souvisí s tzv. White Label partnery, kteří mohou služby Webnode nabízet svým zákazníkům pod vlastní značkou. Díky nově otevřeným možnostem API budou moci nabídnout svým zákazníkům jednoduché vkládání vlastních modulů do jejich stránek.

Dokumentaci, příklady a podrobný popis najdete na http://develo­per.webnode.com

Webnode umožňuje uživatelům bez jakýchkoliv technických znalostí vytvořit profesionálně vypadající webovou prezentaci. Vše velmi jednoduše a během několika minut. Nabízí širokou škálu funkcí při tvorbě webové prezentace, a to bez nutnosti cokoliv instalovat či konfigurovat. Na stránky je tak možné snadno umístit mnoho interaktivních komponent (např. ankety, články, diskusní fóra, blogy, FAQ, formuláře, atd.) pouhým přetažením myší. Uživatelé mohou navíc využívat vlastní doménu druhé úrovně.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.

Pocta C64

Za prvopočátek své programátorské kariéry vděčím počítači Commodore 64. Tehdy jsem genialitu návrhu nemohl docenit. Dnes dokážu lehce nahlédnout pod pokličku. Chtěl bych se o to s vámi podělit a vzdát mu hold.