Přejít k navigační liště

Zdroják » Zprávičky » Blíží se další konference Devel.cz 2013^2

Blíží se další konference Devel.cz 2013^2

Zprávičky Různé

Nálepky:

V listopadu proběhne v pořadí už třetí konference Devel.cz. Uskuteční se v sobotu 9. listopadu v Praze. Akci pořádá Devel.cz spolu se Zdrojákem.

gplus_udalost

Můžete se těšit na zahraničního hosta, vývojáře Googlu, Miška Hevery, který také původním autorem frameworku AngularJS. Dále vystoupí např. Honza Tichý, Borek Bernard, Martin Michálek a Ondřej Žára. Prostor dostane také Aleš Roubíček, který by si měl dle výsledků hlasování na Devel.cz připravit příspěvek na téma Sexuální život včel a květin, to ovšem zatím nemáme potvrzeno.

Vedle klasických přednášek budou součástí akce také ignite přednášky (krátké pětiminutovky, při kterých přednášejícím každých 15 vteřin automaticky naskočí nový slide – viz Wikipedia). Na ty se můžete s vlastním tématem přihlásit i vy.

Více informací a registraci najdete na devel.cz/konference.

Přidejte si nás na vaší sociální síti:

srazy

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.