Přejít k navigační liště

Zdroják » Nechte svůj blog vydělávat – pište co Vás baví a proměňte obsah na peníze

Nechte svůj blog vydělávat – pište co Vás baví a proměňte obsah na peníze

Články Nezařazené ‐

Mnoho z vás přemýšlí nad tím, jak zhodnotit úsilí a čas věnovaný blogování. Proč nezužitkovat co Vás baví? Přitom přeměnit svůj blog na továrnu na peníze je hračka. Nevěříte?

Blogování je v současném světě fenoménem, který se stále rozrůstá. Mnoho z Vás chce světu vyjádřit pomocí svého blogu, či webových stránek své názory, vědomosti, či podněty k okolnímu dění, nebo se na nich věnujete svému koníčku, či zájmu. Společně tak denně produkujete miliony stran s textovým obsahem.

Takový obsah má velkou hodnotu nejen pro Vaše čtenáře, ale také obsahuje mnoho důležitých klíčových slov. A na ty cílí řada firem, webů, nebo e-shopů svůj business. A právě na těchto klíčových slovech si nyní můžete všichni vydělat díky unikátnímu projektu BackLinks Genius. Stačí jen mít blog, informační stránky, nebo e-magazín apod.

Blogování jako zábava, která Vám vydělává

Ať jste bloger, nebo majitel zájmového webu, děláte to často jen pro zábavu. Je to místo, kde prezentujete vlastní názory ať už životní, umělecké, zájmové, politické, někdy dokonce i odborné.

Jistě se svému blogu, nebo stránkám rádi věnujete a takový blog je pro Vás často filtr myšlenek, ať už je někdo čte, nebo ne. Věnujete svému blogu hodiny času, svojí kreativitu a energii zcela dobrovolně a nejednou Vás jistě napadlo, jak jej zajímavě monetizovat a trochu si na tom svém webovém prostoru vydělat.

Jak si tedy mohu s blogem snadno vydělat peníze?

Klasické reklamní a PPC systémy přestávají být zajímavé, na ty už téměř nikdo nekliká a tak je třeba se porozhlédnout po něčem novém. A nyní je tu jeden velmi zajímavý přelomový projekt BackLinks Genius, který umožňuje blogerům si vydělat a inzerentům získat zpětné odkazy, které tak žalostně schánějí.

Nyní si můžete všichni vydělat jen tím, že budete ve své zábavě, tedy blogování, pokračovat dále. Tím, že poskytnete svůj obsah inzerentům, respektive k automatickému rozmístění několika málo hypertextových odkazů ve Vašich starých i volitelně nových článcích a za to budete odměněni.

Nic se na blogu, nebo na stránkách nebude měnit ani nebudete muset nic extra dalšího psát, což Vás nadchne nejvíce. Je to velká výhoda oproti např. Pay Per Post systémům, kdy se platí až za extra napsaný článek. Jen se instaluje do blogu malý plug-in, který vše udělá sám.

Totiž články, nebo zaměření Vašeho celého blogu, či stránek se může svou relevancí shodovat se zaměřením firem, kteří jsou ochotny platit za to, že prolinkují některá klíčová slova z Vašich textů. To je celé. Nic víc, nic míň. Geniální, že?

Systém navíc může využít již existující obsah blogu, je tak zaručen rychlý start a prakticky okamžitý růst výdělku. Pokud Váš blog obsahuje stovky článků, začnete tak zajímavě vydělávat vlastně ihned!

Proč chtějí inzerenti za odkazy v mých článcích platit?

Protože zpětné odkazy potřebují kvůli fulltextovým vyhledávačům, které je živí. Vyhledávače právě dávají na tyto odkazy maximální váhu, a to jak ty české, slovenské, tak ale i ty světové. Jde totiž o to, že dostat se na přední místa ve vyhledávačích je možné, ale jsou k tomu potřeba právě ony zpětné odkazy z relevantních textů. Tím se zabývá obor zvaný optimalizace pro vyhledávače (SEO).

V poslední době je veřejně známé, že hlavní složkou takové optimalizace jsou kvalitní a tematické zpětné odkazy z různých klíčových slov a z různých domén. Inzerenti jsou tak přímo dychtiví po textovém obsahu, po článcích, aby je využili. A ze slov tak získali kvalitní zpětné odkazy.

Symbióza bezpečnosti, stability a růstu výdělku

Jedná se o převratný projekt, který unikátním a pro obě strany prospěšným způsobem spojuje Vás blogery a majitele webových stránek s inzerenty a tento fenomén se světem řítí jako lavina. Firmy a e-shopy potřebují totiž po internetu sbírat odkazy vedoucí na jejich stránky a za to jsou ochotni platit. Pro ně není nic lepšího, než mít odkazy z relevantních textů a ty píšete právě Vy, nebo je už dokonce máte napsány. Jelikož inzerenti za odkazy platí denně a v jejich zájmu je mít je ve Vašich článcích co nejdelší dobu, postupně se Vám bude nabalovat čím dál více a více zapojených inzerentů a tím budete vydělávat čím dál více a více. Dovedete si představit, že Vám za pár měsíců blog vydělává například 10 000 Kč měsíčně?

Není třeba se obávat, že by Vaše blogy, či stránky někdo znehodnotil, změnil, či by mohly být napadeny viry. Vše je bezpečné, legální a ověřené fundovanými odborníky a již několika stovkami českých blogerů. Blog se tak rázem stane ziskovým a za Vaši zábavu Vám je někdo ochotný dokonce zaplatit. A to je na tom to úžasné.

Zkuste si nyní zdarma vytvořit své uživatelské konto v BackLinks Genius.

web a aplikace projektu

web a aplikace projektu

O projektu BackLinks Genius

BackLinks Genius je unikátní reklamní systém kontextové /intextové reklamy celosvětového formátu. Zprostředkovává poptávku inzerentů po kvalitních textových zpětných odkazech ze článků. A blogerům, či poskytovatelům obsahu dává možnost vydělat na obsahu stránek.

Na světě je obrovská poptávka po zpětných odkazech, neboť to je hlavní složka algoritmu vyhledávačů (a dlouho bude) a lidé se potřebují prezentovat na předních pozicích výsledků hledání na konkrétní klíčová slova. BackLinks Genius poskytuje jednoduchý webový nástroj, pomocí kterého inzerenti tyto velmi chtěné kvalitní zpětné odkazy získají a to pár kliknutími na myš za bezkonkurenčně nízké náklady.

Vize projektu

Dělat život snazší, pomáhat k výdělku a šetřit drahocený čas lidí. A tak se věnovat činnostem, které lidi baví, a ne těm, které musí.

Poslání projektu

Zařídit levné odkazy pro všechny a tím ukončit podvody se zpětnými odkazy. Zrušit neefektivní job linkbuilder a blogování učinit konečně výdělečné.

Motto projektu

Ideální řešení je takové, které je nejlevnější, má maximální možný výkon, je dostupné ihned a ještě má přidanou hodnotu pro své uživatele. Takový je BackLinks Genius.

Více informací o tomto projektu naleznete na http://www.bac­klinksgenius.cz/.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.