Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » Vzkaz v podzemí

Vzkaz v podzemí

Články Různé

Starý rok končí, nový rok začíná, ale ještě než odjistíte špunty a vypálíte rachejtle, pojďte se vydat do podzemí starého hradu, kde na vás čeká vzkaz naší redakce.

Kdy naposled jste procházeli podzemním bludištěm? Kdy naposled jste v něm bojovali s nepřítelem a snažili se splnit svěřený úkol?

Dnes se na to vše můžete rozpomenout, protože vás do takového sklepení vyšleme. Váš úkol? Najít na stěně sklepení ztracený vzkaz, který měl být původně umístěn v tomto článku.

A něco nám říká, že to dnes bude docela oddechová mise. Naši zvědové zjistili, že vás nečekají ozbrojení nepřátelé, sklepení není vůbec rozsáhlé a údajně v něm nějaký neznámý dobrodinec nakreslil značky vedoucí ke správnému cíli.

Na večerní oslavu Nového roku se proto stihnete dostavit včas (a s plným počtem životů). Nám nezbývá, než vám popřát hodně štěstí.

Dungeon

Račte vstoupit…

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
8 Komentářů
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Roj

Vidim staticky obrazek
FF 3.0.5 Ubuntu

danaketh

Funguje to v pohodě. FF3 na Debianu i pod Windows

alancox

Nedělá to vůbec nic. FF3 na Windows.

H0nzy

Chrome a Vista funguje. Cil nalezen ( diky za sipky:) )

Jan Jelínek

Windows a FF3… Funguje

xmorave2

Windows Server 2003, FF3, Opera 9.6, Chrome, IE6, vsude funguje. Firefox je nejpomalejsi, Opera jedina plynule, IE6 rychle ovladani, pomalu nahrava grafiku. Je to na jiz postarsim hw.

Chytrolín

Mačkej kurzorové klávesy!

peca

FF 3.0.5 Open Suse to je v pohode… :-)

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.

Pocta C64

Za prvopočátek své programátorské kariéry vděčím počítači Commodore 64. Tehdy jsem genialitu návrhu nemohl docenit. Dnes dokážu lehce nahlédnout pod pokličku. Chtěl bych se o to s vámi podělit a vzdát mu hold.