Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » DevFest CZ 2019 se vrátí na začátku listopadu

DevFest CZ 2019 se vrátí na začátku listopadu

Články PR Články

Organizátoři DevFestu si loni pro fanoušky připravili předčasný vánoční dárek, když spustili web dalšího ročníku.

Zatímco v minulém ročníku byla tématem hluboká minulost, v dalším ročníku se podíváme do podobně temného a nebezpečného období, kde pro své přežití budou muset účastníci absolvovat nelehké úkoly a tak čelit tváři tvář nepříliš uspokojivému osudu.

Garant PR Kuba k tomu říká: “Jako vždy se mohou těšit na celofestivalovou hru, která bude okořeněna RPG prvky. A kdyby to snad nebyl něčí šálek kávy, všichni si rozhodně užijí nabitý program konference – ten je sice ještě v plenkách, ale organizátoři jsou odpočatí a plně nabití pozitivní energií a chystají akci už teď.”

Co aktuálně o akci víme? “Do kalendářů si zapište datum 8. – 9. listopadu. Rozvržení zůstane stejné jako loni – v pátek workshopy a v sobotu přednášky. Zároveň můžeme slíbit, že venue bude v Praze,” vysvětluje hlavní garant Danny.

Program sice ještě není znám, zájemci si však mohou už teď přihlásit odběr emailového newsletteru.

“Pokud chcete vědět jako první, až spustíme prodej lístků, rozhodně doporučuju přihlásit se k našemu newsletteru na www.devfest.cz a k facebookové události, říká Katka, garantka PR.

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.

Pocta C64

Za prvopočátek své programátorské kariéry vděčím počítači Commodore 64. Tehdy jsem genialitu návrhu nemohl docenit. Dnes dokážu lehce nahlédnout pod pokličku. Chtěl bych se o to s vámi podělit a vzdát mu hold.