Přejít k navigační liště

Zdroják » Tiskové zprávy » Jubilejní 10. WebExpo představí designérské duo Anton & Irene a dalších 80 řečníků světové kvality

Jubilejní 10. WebExpo představí designérské duo Anton & Irene a dalších 80 řečníků světové kvality

Články Tiskové zprávy

22. a 23. září 2017 proběhne v Praze již po desáté WebExpo, nejdůležitější akce pro webové profesionály ve střední Evropě. Konference nabídne 4 přednáškové sály, ve kterých vystoupí více než 80 řečníků, mezi nimi i designérské duo Anton & Irene a další světové osobnosti z oblasti webového vývoje, digitálního designu a online byznysu.

WebExpo je odborná konference, na které se potkávají weboví vývojáři a UX designeři s marketingovými odborníky či podnikateli. Témata jdou do hloubky, velký prostor však věnujeme předávání zkušeností a znalostí napříč obory. Málokterá akce proto nabízí takovou příležitost k navázání partnerství či obchodní spolupráce,” přibližuje koncept Šárka Štrossová, ředitelka konference WebExpo.

Konference WebExpo patří mezi nejdéle trvající a nejoblíbenější konference o webu ve střední Evropě, letošní jubilejní ročník pak láká na prominentní speakery. Hvězdami konference konané v prostorách pražské Lucerny jsou Anton & Irene. Toto designerské duo, oba bývalí ředitelé legendární agentury Fantasy Interactive z New Yorku, má za sebou práce pro Apple či Metropolitní muzeum umění nebo také návrh dresů pro estonský olympijský tým. Vedle nich se o své know-how podělí více než 80 řečníků včetně osobností z firem jako Airbnb, Mozilla nebo Oracle.

Organizátoři očekávají 2 tisíce účastníků, až třetina by do Prahy mohla zavítat ze zahraničí. “WebExpo je dnes akce evropského významu, velké množství zahraničních speakerů a účastníků pak pro české webové profesionály znamená možnost navázat kontakty a získat zkušenosti i z jiných trhů, než je ten náš,” doplňuje Štrossová. Přednášky budou proto ve většině případů probíhat v angličtině.

WebExpo se koná 22.-23. září, tradičně v prostorách pražské Lucerny, pro zvýšený zájem však rozšířených o další přednáškové sály a odpočinkové prostory ideální pro networking. Lístky jsou již v prodeji na oficiálním webu akce www.webexpo.cz.

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.