Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Machine Learning Prague 2018 přivítá 1000 účastníků z celého světa

Machine Learning Prague 2018 přivítá 1000 účastníků z celého světa

Články PR Články

V březnu proběhne Machine Learning Prague – největší konference o strojovém učení v Evropě.

Ve dnech 23.-25. března se bude konat už potřetí největší konference o strojovém učení v Evropě Machine Learning Prague. Tentokrát bude hostit až 1000 účastníků z celého světa ve velkolepém prostoru pražského Rudolfina. Na konferenci se každodoročně sejdou nejzajímavější odborníci na deep learning a AI, můžete se těšit třeba na Annu Ukhanovou z Googlu, Branislava Kvetona z Adobe Research, nebo Amita Srivastava, ředitele výzkumu v eBay.

Za pouhé 2 roky se ML Prague stala největší evropskou událostí, která se věnuje tématu strojového učení a především jeho aplikaci v praxi. Navíc díky skvělé mezinárodní reputaci přitahuje odborníky z celého světa, kteří vedou projekty a týmy ve známých firmách jako je Facebook, Google, The New York Times, Microsoft a IBM. Minulý rok více než polovina účastníků přijela ze zahraničí, přesně ze 43 různých zemí.

Jiří Materna, který založil Machine Learning Prague spolu se Šárkou Štrossovou, říká, že „Machine learning není jen trendy téma, ale do budoucna se stane nezbytnou skutečností pro udržení konkurenceschopnosti firem. Už od půlky minulého roku domlouváme odborníky, kteří ve 3 dnech nasdílí nejnovější získané vědomosti z oboru.“ Vzhledem k vysoké poptávce po vstupenkách, které v minulých letech byly vyprodané více než měsíc předem, a přání organizátorů nabídnout opravdu unikátní prostor, bude se letos konference konat v Rudolfinu.

Videa z minulých ročníků: YouTube.com

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.