Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Říká o sobě, že umí najít všechny bugy. V červnu vystoupí na mDevCamp 2018

Říká o sobě, že umí najít všechny bugy. V červnu vystoupí na mDevCamp 2018

Články PR Články

Po roční přestávce se 15. června do Prahy opět vrací největší konference pro mobilní nadšence ve Střední Evropě mDevCamp. Návštěvníci mají šanci osobně se setkat s autory slavných světových i českých aplikací, sledovat přednášky světových špiček, účastnit se workshopů a potkat tisíc lidí z celé Evropy.

Pražské kongresové centrum bude 15. června centrem budoucnosti mobilních aplikací. Na mDevCamp 2018 se do Prahy sjedou přednášející z celého světa, od Prahy až po Bogotu. Konference, která se letos koná již po sedmé, je zaměřena na app architekty, vývojáře, designery, produktový manažeři či kohokoli, kdo chce nahlédnout do zákulisí mobilů.

Letos bude přednášet i rakouský vývojář Peter Steinberger z PSPDFkit. Petr má supeschopnost nalézt všechny bugy (tak to o sobě aspoň tvrdí). Můžete se těšit i na řečníky z Pinterest, Google, Microsoftu, Gamee, Jet.com nebo Ibotta. Registrace právě začala, do konce dubna lze zakoupit zlevněné early bird vstupenky.

“Po roční přestávce jsme se rozhodli udělat mDevcamp ještě větší a ještě víc mezinárodní”, říká jeden z organizátorů Michal Šrajer. “ Soustředili jsme se nejen na špičkové přednášející a přínosné workshopy, ale i na bohatý doprovodný program. Budeme mít třeba připraveno třeba hru s obchodováním kryptoměn či VR zónu”.

Do konce měsíce je možné zakoupit zlevněné vstupenky za 79 EUR. Víc informací a registraci najdete na www.mdevcamp.eu.

Jako mediální partner mDevCamp 2018 bude Zdroják v příštích týdnech přinášet další informace kolem konference, jako nově oznámené hosty či detaily kolem doprovodního programu.

Mezi další speakery, které na mDevCamp vystoupí, jsou třeba vítěz Apple Design Award Ján Ilavský či zakladatelka startupu Gamee, který dobývá svět, Božena Řežábová. Mezi další “pecky” patří třebaWendy Lu z Pinterest.

Kdy a kde?

15. června 2018
Kongresové centrum Praha
www.mdevcamp.eu

Hlavními partnery mDevCamp 2018 jsou MSD a Avast.

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.

Pocta C64

Za prvopočátek své programátorské kariéry vděčím počítači Commodore 64. Tehdy jsem genialitu návrhu nemohl docenit. Dnes dokážu lehce nahlédnout pod pokličku. Chtěl bych se o to s vámi podělit a vzdát mu hold.