Přejít k navigační liště

Zdroják » Tiskové zprávy » Přednáška Weby Google hezky česky

Přednáška Weby Google hezky česky

Články Tiskové zprávy

Praha, 6. listopadu 2008 – GUG.CZ (Google User Group CZ) připravil pro uživatele služeb a aplikací Google u příležitosti spuštění do češtiny lokalizované služby Weby Google na pondělní večer 10.11. přednášku „Weby Google hezky česky“.

Nálepky:

Na přednášce GUG.CZ předvede jako příklad využití aplikace Weby Google i novou verzi svého portálu gug.cz s využitím právě této služby. Na portálu si mohou návštěvníci přečíst nejnovější informace z komunity českých uživatelů služeb a technologií Google a slouží i jako rozcestník na další weby, diskusní fóra či blogy této komunity. Přednáška „Weby Google hezky česky“ se koná v pondělí 10. listopadu od 18 hodin v Hotelu Josef, Rybná 20, Praha 1. Vzhledem k omezené kapacitě sálu je nutné se na akci zaregistrovat na akce.gug.cz. Přednášet bude Janek Wagner, který má s implementací technologie Webů Google ve školství i firemním sektoru řadu zkušeností.

Bezplatná služba Weby Google nabízí uživatelům robustní a snadno ovladatelný redakční systém typu wiki, který najde uplatnění nejen pro osobní weby, ve školství a neziskovém sektoru, ale také ve firemním sektoru. Weby Google nabízejí podporu pro široké spektrum publikace informací, pro spolupráci autorů i pro sdílení a správu dokumentů. Do webových stránek Webů Google můžete snadno a rychle vkládat videa, galerie obrázků a tisíce dalších miniaplikací.

Díky nové technologii pro přípravu stránek uvede portál GUG.CZ řadu novinek, které návštěvníci ocení při hledání informací a podpory. Mezi ně patří především možnost nového členění článků pro školy, učitele i žáky a studenty. Uživatelé mají nyní k dispozici moderní a spolehlivé portálové řešení, které umožní další a rychlý rozvoj podpory komunit. Portál rovněž prošel úpravou struktury a způsobu navigace tak, aby umožňoval uživatelům dostat se k požadované informaci či službě přímočařeji a pohodlněji.

O GUG.CZ

Gug.cz je otevřené společenství uživatelů nástrojů a aplikací Google. Gug.cz provozuje portál gug.cz, diskusní fóra, blogy a pořádá i přednášky o online technologiích po celé České republice. Projekt gug.cz je garantován společnostmi Unisona Studio s.r.o. a Skilldrive za podpory společnosti Google a spolupráce dalších partnerů. Pro bližší informace kontaktujte Dana France na dan@gug.cz .

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.